Komfortabele woningen in Nyons.                 

Voel je thuis op vakantie.

 

Welkom in dit comfortabele vakantiehuis, te huur in Nyons, het "kleine Nice", in de Drôme Provençale. Nyons is reeds eeuwen bekend als kuuroord en kreeg onlangs het label "station climatique", omwille van het uitstekend microklimaatbeschermd tegen de Mistral. Nyons ligt op de grens tussen de Drôme, de Provence en de Ardèche. Hoewel u geen mooie uitzichten heeft in vakantiehuis Le Clos du Papoune, geniet u van alle gemakken van het dorp (winkels, restaurant, kapper, .... te voet bereikbaar) vanuit een rustig wijkje net chter de cooperative van Nyons. is deze vakantiewoning een ideale rustige uitvalsbasis voor uw vakantie en het ontdekken van de Provence, de Ardèche en de Drôme !

 

Het Vakantiehuis

Komfortabele Villa 2-8 personen met privé verwarmd zwembad

Komfortabele Villa 2-8 personen met privé verwarmd zwembad

Le Clos du Papoune is een comfortabel vakantiehuis te huur in Nyons dat slaapplaats biedt voor 6 tot 8 personen. Dit vakantiehuis, te huur in de Drôme provencale, is uitgerust met privé verwarmd zwembad, WiFi/internet (gratis) en televisie. Met zijn ideale ligging geniet u in dit ruime vakantiehuis van de voordelen van het dorp Nyons, maar is uw privacy en rust ook volledig gegarandeerd. Inderdaad, dit verhuurde vakantiehuis in de Drôme Provencale ligt erg rustig in een doodlopend straatje op 200m afstand van de coöperative van Nyons en heeft een volledig omheinde grote tuin, waardoor u geen last heeft van inkijk van de buren of eventuele voorbijgangers. Naast het verhuurde vakantiehuis is veilige parkeerplaats voor uw auto. Alle troeven zijn aanwezig voor perfecte onstpannende vakantie in de Provence. 

De Studio

volledig uitgeruste StuDio 2-3 personen (Nyons, Drôme Provençale)

volledig uitgeruste StuDio 2-3 personen (Nyons, Drôme Provençale)

Aangenaam uitgeruste studio, gedeeltelijk met airco, op 5 minuten van het centrum van Nyons.  Perfect om tijdens de wintermaanden te komen genieten van het zachte klimaat van de Drôme provençale.

Het Appartement

Appartement 3-4 personen, 2 slaapkamper, privé tuin en terrassen

Appartement 3-4 personen, 2 slaapkamper, privé tuin en terrassen

Volledig uitgerust appartement op 2 verdiepingen, gedeeltelijk met airco en privé toegang tot tuin en terrassen. Gelegen in een rustige "hameau" op voetafstand van het centrum van Nyons

 

 

“Wij willen onze liefde voor de Drôme provençale met u delen middels een ontspannende vakantie”